U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja održan Sajam EU fondova /FOTO/

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU danas je na središnjem Trgu Sv. Trojstva održan Sajam EU fondova na kojemu su svi zainteresirani pojedinci imali priliku upoznati poduzetnike koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova te saznati više o uspješno provedenim projektima na području Požeško-slavonske županije.

Događanje su pozdravnim govorima otvorili Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije,a svojim dolaskom podržao ga je i gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima.

U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji su također imali priliku degustirati, odnosno kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade. Uz Sajam EU fondova, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u Požegi također organizira i besplatne edukacije namijenjene svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova. Ove aktivnosti dio su informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ koje obuhvaća besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, a organizirat će se u 30 gradova diljem Hrvatske kako bi šira javnost na razumljiv i pristupačan način dobila informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Besplatne edukacije u Požegi održat će se u utorak, 4. rujna 2018. u HGK – Županijskoj komori Požega (Vukovarska 6) s početkom u 10 sati.

Izvor: pozega.hr

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment