U novom ruhu zasjat će i Športsko-rekreacijski centar u Buku Odobreno je 350 tisuća bespovratnih kuna za energetsku obnovu

Još jedna očekivana obavijest Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pristigla je u ured pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić. Za energetsku obnovu Športsko-rekreacijskog centra Buk odobreno je 350 tisuća kuna.

Mještani Buka i okolnih naselja itekako imaju razloga za veliko zadovoljstvo jer će njihov sportski objekt zasjati u novom ruhu što su duže vremena čekali i dočekali. Na redu je potpisivanje ugovora za dobivanje sredstava po odluci te provedba natječaja za izvođača radova.

Što se tiče ulaganja u objekte po mjesnim odborima na području grada Pleternice razloga za zadovoljstvo imaju i mještani Kuzmice te Blacka, o čemu smo već pisali. Za energetsku obnovu sportskog objekta u Kuzmici također su odobrena sredstva za sufinanciranje koji su radovi u vrijednosti nešto više od 600 tisuća kuna. Nije zaboravljeno niti uređenje Društvenog doma u Blacku, koji se radovi procjenjuju da će biti oko 300 tisuća kuna, a u pripremi je i postupak javne nabave za uređenje Centra za hrvatske branitelje u Pleternici.

Slobodno se može reći da je svemu tome rezultat kvalitetan rad pleterničke ekipe koja je već dokazana na pisanju i prijavljivanju projekata za koje nema razloga da isti ne prolaze jer su usklađeni i odrađeni prema svim zadanim kriterijima.

0 Comment