Tradicionalno pred blagdane korisnicima veličkog Doma za starije i nemoćne pjevali i svirali umirovljenici „Ledena berba“ /FOTO/

Mješovita pjevačka i sviračka skupina „Ledena berba“ Matice umirovljenika općine Velika gostovala je u povodu Božića i Nove godine u Domu za starije i nemoćne osobe u Velikoj.

Ravnateljica Doma Mirjana Novak pozdravila je goste i zaželjela im dobrodošlicu. Predsjednik Matice umirovljenika Velike Konrad Katić uputio je pozdravne riječi korisnicima koji su ovdje bili publika, te čelništvu ove ustanove u ime Matice, kao i od glumaca i pjevača zahvalivši se na gostoprimstvu, a poželio je ugodne blagdane i uspješnu Novu 2019. godinu.

Glumačka skupina veličkih umirovljenika izvela je igrokaz-predstavu „Večernja škola“ kojega je napisala  ovdašnja spisateljica Marija Iličić.

Nakon toga pjevači i svirači „Ledena berba“ otpjevali su i odsvirali nekoliko svojih pjesama objavljenih na dva vlastita  albuma. Oni su još izvodili pjesme za ples i druženje pri čemu su se korisnici Doma uključili u pjevanje i zaplesali tako da je ovaj susret protekao i izrazito veseloj, ugodnoj i opuštajućoj atmosferi na veselje nekoliko desetaka posjetitelja.

Foto: K.K.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment