Svečanom sjednicom i prijateljskom utakmicom Kaptolčani proslavili 80 godina djelovanja nogometnog kluba /FOTO/

Brojni sportaši – nogometaši iz Kaptola ali i drugih mjesta ostavili su duboki trag i upisani velikim slovima u povijest Nogometnog kluba Kaptol koji je uz svoju 80. obljetnicu proslavio i osvajanje prvoj mjesta 1. Županijske nogometne lige.

Proslava obilježavanje obljetnice upriličena je uz Dan općine Kaptol tako da je u tom kraju ovih dana sve u svečarskom duhu. Nogometni klub Kaptol i njegovi nogometaši ponos su u tom kraju kako oni koji se natječu u najmlađim kategorijama tako i seniorska složna ekipa koja svoja stečena znanja i iskustva prenosi onima koji će postati kvalitetna momčad i preuzeti njihova mjesta.

Na čelu s predsjednikom Franom Marjanovićem i trenerom Krešom Poletijem seniorska ekipa je osvojila naslov prvaka u 1. Županijskoj ligi. To postignuće i 80. obljetnicu svog kluba proslavili su na Svečanoj sjednici u nazočnosti brojnih prijatelja i uzvanika, među kojima su bili i predstavnici Županijskog nogometnog saveza Tomislav Čabraja i Dalibor Bognar, općinski načelnik Kaptola Mile Pavičić, susjednog Jakšića Ivica Kovačević, zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović i brojni drugi. Dašak ugodnosti kroz vodeći program na Svečanoj sjednici na svojstven način dao je Josip Soudek, zamjenik načelnika općine Kaptol.

Nisu Kaptolčani zaboravili niti svoje koji su svoje živote položili za Hrvatsku kojima su u čast položili vijence i zapalili svijeće na mjesnom groblju u Kaptolu kod centralnog križa.

Središnja proslava bilo je odigravanje prijateljske utakmice između veterana kaptola i seniorske momčadi koja se odigrala u sportskom duhu na kojoj je uručen pehar prvaku 1. Županijske nogometne lige. Nakon odigrane utakmice upriličena je večera za sve goste, prijatelje kluba i kaptolački puk. Kako to i priliči riječi pozdrava i dobrodošlicu poželio je predsjednik NK Kaptol Frano Marijanović, a Božji blagoslov na sve je zazvao mjesni župnik vlč. mr. Mario Rašić.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment