Slučajan susret donio suradnju veterana pavlovačke Mladosti i bosanskog Srebrenika

PAVLOVCI – Veterani Nogometnog kluba „Mladost“ iz Pavlovaca ugostili su ovog vikenda na svome igralištu svoje prijatelje vršnjake NK „Gradina“ iz Srebrenika(Bosna i Hercegovina) čime se nastavlja njihova suradnja započeta prije dvije godine. Tada su Pavlovčani gostovali u Srebreniku, gradiću pokraj Tuzle, odigravši sa domaćinima 2:2, a ovaj uzvrat u Pavlovcima dobili su gosti sa 5:3. Pavlovčani kažu da su i ovim rezultatom imajući obzira prema prijateljima pokazali svoj odnos prema njima.

-Moj slučajni susret i upoznavanje sa jednim njihovim igračem izrodio se u naše prijateljstvo i suradnju koja se nastavlja međusobnim uzajamnim posjetima, prijateljskim nogometnim susretima i druženjem igrača obje momčadi – kaže nam Jozo Ilić, začetnik ovih susreta prijatelja iz dvije susjedne države.

I ovom prigodom kako i priliči nakon utakmice, koju je u Pavlovcima pratilo dosta gledatelja, igrači veterani obje ekipe nastavili su druženje zajedničkom večerom u Društvenom domu Vilić Selo. Domaćini su ih dostojno ugostili i počastili, a već je zakazan novi susret tj. uzvrat u Srebreniku.

Ovo gostovanje bosanskih veterana pomogli su općina Brestovac, Obrt Šugić iz Pakraca, te Požežanin Pavo Barišić, prijatelj pavlovačkih veterana.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment