„Ribarska večer“ 1. srpnja uz tamburaše Salaš, Garavuše, Poljadiju i pjevače KUD-a Bektež

VETOVO – Treću po redu gastronomsko-turističku priredbu „Ribarska večer“ sportsko ribolovno društvo „Matiševac“ iz Vetova uveliko priprema, a održat će se na otvorenom prostoru u središtu mjesta u subotu 1. srpnja s početkom od 18 sati.

-Ove godine još ćemo zbog velikog zanimanja pojačati ugostiteljsku ponudu jer očekujemo više od tisuću posjetitelja, a u pripremat će se specijaliteti od riječnih riba kao što su fiš paprikaš, šaran na rašljama i slično, no bit će i specijaliteta sa roštilja – kazao nam je Denis Blažević, predsjednik SRD „Matiševac“ kojemu u organizaciji pomažu i ostala vetovačka  društva ponajprije Udruga vinogradara i vinara „Veteri castra“ s čijom potporom će se ovom prigodom organizirati degustacija odabranih vina toga kraja.

Zabavno glazbeni program trajat će od 18 do 23 sata s tim da će gosti večeri poznati tamburaški sastav „Salaš“ iz vinkovačkog kraja svirati i pjevati iza 20 sati. Oni su ljubiteljima dobre tamburaške glazbe poznati po svojim brojnim hitovima kao što su „Imam kuma nema ga država“, „Oblak mali“, „Najljepše si selo moje malo“, „Legenda si dado moj“ i drugi.

-Dogovoren je još nastup tamburaša „Poljadija“ iz Grabarja, zatim kutjevačkih „Garavuša“, te pjevačke skupine KUD Bektež- ističu Vetovci kojima je grad Kutjevo najavio potporu za „Ribarsku večer“ kao što je to bilo i prethodne dvije godine.

0 Comment