Restoran Vinkomir ponovno otvorio vrata: “Ovo je moj životni san, pripremat ćemo gostima tradicionalna jela, ali i uvesti novitete na jelovniku” /FOTO/

Dugogodišnja majstorica svog zanata Nada Sarajlić iz Kutjeva – kuharica s dugim nizom godina rada u ugostiteljstvu, pune 33 godine, odlučila se upustiti u nove poslovne vode i otvoriti vlastiti restoran. Gotovo cijeli radni vijek provela je u restoranima Kutjeva d.d. gdje je jako dobro ispekla svoj zanat.

Za očekivati je da će u prostorijama nekadašnjeg Vinkomira u Kutjevu Nada svojim gostima u novouređenom objektu pod nazivom “Restoran & hotel House of wine” ponuditi ono najbolje, ukusne i slasne specijalitete koje je godinama pripravljala i gostima činila pravu ugodu.

-Ovo mi je bio životni san kojeg sam uspjela ostvariti. Restoran kojeg sam otvorila ovakvog tipa nedostaje u ovom kraju u kojem će svatko za sebe moći nešto pronaći, od obitelji koji će imati prihvatljive gastro ponude do turista koji sve više dolaze u ove krajeve. U ponudi će biti brojni specijaliteti a izdvojila bih onaj po kojem je ovaj objekt poznat, a to je restani krumpir i rolana teletina. Nastojat ćemo uvesti i druge posebnosti u gastro ponudi poput pečene janjetine subotom, a u svakom slučaju uvest ćemo i dnevni jelovnik jer je za tim u zadnje vrijeme velika potražnja. Mi smo turističko mjesto i svi moramo dati svoj doprinos da gostima ponudimo ono što uz vino očekuju ovdje, a to je dobra i kvalitetna gastro ponuda iz domaće kuhinje – rekla je optimistična Nada Sarajlić, vlasnica ugostiteljstva kojeg je otvorila u nekadašnjem Vinkomiru za kojeg brojne goste vežu lijepe uspomene u kojem će moći provoditi ponovno ugodne trenutke kako s obiteljima tako i poslovnim partnerima.

Veliku zahvalu uputila je kutjevačkom gradonačelniku Josipu Budimiru koji je, kako je rekla, pružio veliku potporu i pomoć koju će moći ostvariti kroz poticajne mjere grada Kutjeva.

I rekreativci, kuglači moći će pronaći kutak i mjesto za opuštanje jer će kuglana s dvije staze ponovno biti u funkciju. Nakon rekreacije izgubljene kalorije moći će se vratiti uz dobru kapljicu vina i domaću hranu.

Veliku potporu Nadi daje njezina obitelj koja će joj biti desna ruka u svim njenim poslovima i daljnjim projektima koje misli provesti u novouređenom objektu. Uz brojne prijatelje i poslovne partnere koji su joj došli dati potporu na samom početku u njenom samostalnom radu i kutjevački gradonačelnik Josip Budimir je na svojstven način poželio sto veći uspjeh u poslovanju.

-Čestitam na odvažnosti i ulasku u poslovne vode što je veliki doprinos za naš grad. U današnjem vremenu ne usude se mnogi otvarati tvrtke ili obrte. Mi ovdje u konkretnom slučaju imamo upravo suprotno. Imamo naše poduzetnike koji se ne boje i koji žele dati svoj doprinos zajednici u kojoj žive kroz ugostiteljsku djelatnost čime se jača i turistička ponuda našeg grada. Upravo mi kao grad Kutjevo težimo k tome i dajemo sve od sebe kroz razne poticajne mjere jačanju gospodarstva i turizma u našem kraju. Sve čestitke još jednom upućujem uz želje za što boljim uspjehom u radu i da je uvijek kvalitetna gastro ponuda kako za ovdašnje stanovništvo tako i za sve putnike namjernike – rekao je Josip Budimir, gradonačelnik Kutjeva.

Božji zaziv i blagoslov na sve one koji rade i koji će u restoran dolaziti zazvao je mjesni kutjevački župnik vlč. Marijan Đukić nakon kojeg su se svi uzvanici mogli počastiti ukusnim i slasnim delicijama koje je priredila upravo vlasnica novootvorenog restorana gospođa Nada Sarajlić.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

0 Comment