Regionalni dani europskih fondova 1. i 3. rujna u Požegi

POŽEGA/ZAGEREB – Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije RH organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ namijenjeno svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije putem sajma i besplatnih edukacija.

Sajam EU fondova održat će se  u subotu 1. rujna 2018. od 10 do 13 sati na Trgu Svetog Trojstva u Požegi. Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz europskih fondova.

Besplatne edukacije održat će se u utorak 4. rujna u HGK – Županijskoj komori u Požegi (Vukovarska 6) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije, te predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu.

Više informacija dostupno je u privitku i na: www.danifondova.eu

Cilj je informirati što više zainteresiranih građana o besplatnim edukacijama na temu mogućnosti korištenja fondova Europske unije, te im tako pomoći u razvitku i unapređenju njihovog poslovanja.

0 Comment