Pronađeno tijelo Aldine Porić u koritu rijeke Orljave u Dervišagi!?

POŽEGA / DERVIŠAGA – Kako neslužbeno doznajemo tijelo 18-godišnje Aldine Porić pronađeno je jutros iza 10 sati u Dervišagi, u koritu rijeke Orljave, nakon šestog dana potrage.

Ovih je dana bila intenzivna potraga za njom u koju su uz ronioce i HGSS bili uključeni i vatrogasci, policija i druge službe.

Trenutno se provodi očevid i pokušava izvući tijelo iz rijeke Orljave. Nakon očevida biti će više poznati do sada nepoznati detalji.

Dodano u 15,22

U utoraka 24. ožujka 2015. godine sve žurne službe nastavile su koordiniranu akciju potrage za 18-godišnjakinjom koja je 18. ožujka u Požegi kod Šijačke ceste pala u rijeku Orljavu. Oko 10.40 sati policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave požeško-slavonske u mjestu Dervišaga u koritu rijeke Orljave uočili su tijelo koje je naknadno identificirano i za koje je utvrđeno da se radi o nestaloj. Tijelo je uz pomoć ronilaca Ronilačkog kluba Požega i pripadnika Gorske službe spašavanja izvađeno i prevezeno na Opću županijsku bolnicu Požega. Prema nalogu Županijskog državnog odvjetnika na mjestu pronalaska policijski službenici provode očevid, a nad tijelom će biti provedena obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti – navodi se u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske

0 Comment

Send a Comment