Predstavljanje i prezentacija STIHL proizvoda: “Samo smo mogli poželjeti tvrtku Poljana d.o.o. za poslovnog partnera jer ona zna odgovoriti na sve potrebe kupaca” /FOTOGALERIJA/

U suradnji s tvrtkom Unikomerc uvoz koja je ekskluzivni uvoznik i distributer STIHL i VIKING proizvoda za područje Republike Hrvatske požeška “Poljana” je organizirala prezentaciju najtraženijih strojeva i opreme kojih se više traži na početku proljeća, a koji su neophodni na raznim poslovima, travnatim i drugim površinama, voćnjacima, vinogradima, šumama i sl.

Prema riječima Davora Vedrine direktora u tvrtki Unikomerc uvoz u Požeštinu su došli prezentirati STIHL proizvoda koji su lider u sortimentu motornih pila, trimera i druge opreme.

Davor Vedrina direktor u tvrtki Unikomerc uvoz

-VIKING je STIHLOV brend koji je proizvodio kosilice, kojeg su kupili još 80-tih godina. Prošle je godine došlo do proširenja brenda i spajanja VIKINGA I STIHLA tako da će u buduće svi proizvodi, stojevi i oprema iz pod jednim nazivom u sortimentu STIHL. Ovdje s našim poslovnim partnerom, tvrtkom Poljana d.o.o. i obitelji Ćališ, za koje mogu izreći samo riječi hvale, predstavljamo svim zainteresiranima koji su ovdje došli, klasične rotacijske kosilice koje imaju pogon na gorivo ali i sve popularnije akumulatorske kosilice. Te nove akumulatorske kosilice imaju svoje velike prednosti jer imaju nisku razinu buke, nema štetnih plinova i daleko je s njima lakše upravljati. Predstavljamo i profesionalne kosilice koje su interesantne za komunalne i druge tvrtke koje održavaju veće travnate površine. U našem sortimentu su i trimeri te motorne pile p čemu je STIHL posebno poznat. Nešto novo je već na tržištu vezano za motorne pile što će doći u narednom periodu i kod nas, a to je motorna pila MS 500i i kao takva je prva na svijetu s direktnim ubrizgavanjem. Ono što je bila revolucija u automobilskoj industriji isto je to sad u segmentu s motornim pilama. Predstavljamo i prezentiramo ovdje rad i puhača, onih manjih ali i onih profesionalnih leđnih. U ovom segmentu smo uvjerljivo najjači na području Republike Hrvatske – rekao je Davor Vedrina.

Tvrtka Poljana je jedna od boljih partnera koja uz prodaju proizvoda STIHL ima i kvalitetan servis što je za kupce veoma bitno kao i educirane ljude u prodaji koji znaju odgovoriti na sva pitanja vezano za STIHL proizvode i njihove karakteristike.

-Koncept naše prodaje preko naših poslovnih proizvoda je taj da prodavač o proizvodu zna što treba, da može dati kvalitetnu preporuku i sve objasniti. Princip prodaje motornih pila je da se kupcu napravi nulti servis, da se pred njim ona upali pokaže kako se radi – dodao je Vedrina naglašavajući kako je servisna mreža u konačnici jako bitna.

-Veoma smo ponosni i zadovoljni tvrtkom Poljana koja ima vrhunsku prodaju, široki asortiman naših proizvoda i izvrstan servis. Moram pohvaliti njihovo stručno i educirano osoblje što je u konačnici i rezultat dobre i kvalitetne prodaje – istakao je Davor Vedrina.

U procesu prodaje i servisa edukacije su veoma bitne koje Unikomerc kao tvrtka svake godine organizira.

-Mi svake godine imamo nekoliko edukacija za prodajno osoblje i isto tako i za servisere što je neizostavno i bitno za kvalitetan odnos s našim krajnjim kupcima – zaključio je Davor Vedrina direktor u tvrtki Unikomerc uvoz.

Tvrtka Poljana d.o.o vjerni je poslovni partner i zastupnik proizvoda STIHL koja posluje od 1993. godine koja zapošljava gotovo 20-ak radnika u svoje četiri poslovne jedinice. Kako je vlasnik Poljane Marko Ćališ tako su i njegovi sinovi, koji su aktivno uključeni u rad tvrtke, ponosni na suradnju i prodaju STIHL proizvoda.

Prema riječima Josipa Ćališa, predstavnika tvrtke Poljana u njihovim prodavaonicama je u ponudi najveći izbor STIHL strojeva, uređaja i dijelova u Požeštini, a servis strojeva obavljaju posebno educirani serviseri STIHL i VIKING uređaja.

-Poljana d.o.o. u svojoj prodavaonici u Požegi i Jakšiću je organizira izložbu i demonstraciju dijela STIHL programa. Bit će to prilika za obnavljanje kontakata s dosadašnjim te predstavljanje proizvoda budućim korisnicima. Prodajemo isključivo STIHL strojeve i priključke iz tog sortimenta. U našoj ponudi imamo i nove proizvode Ariens traktore našeg poslovnog partnera Schede d.o.o. iz Sesveta. Naši kupci kod nas dolaze zbog kvalitete ovih proizvoda jer im ulijevaju sigurnost i dugotrajno korištenje – rekao je Josip Ćališ, predstavnik Poljane d.o.o.

Predstavljanje STIHL proizvoda bilo je organizirano na imanju Tus-Sedlar u Brestovcu na kojem su se demonstrirale određene radnje sa strojevima i opremom na čemu se vlasniku tog imanja zahvalio vlasnik Poljane d.o.o. Marko Ćališ.

Svojim dolaskom zainteresiranost za određene strojeve i opremu iskazali su predstavnici komunalnih tvrtki, jedinica lokalnih samouprava, gradova i općina te gospodarstvenici iz različitih djelatnosti.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment