Požeško kulturno ljeto započinje idućega tjedna Ivanjskim krijesom

Ovogodišnje Požeško kulturno ljeto počinje već tradicionalnim Ivanjskim krijesom 21. lipnja i Izborom za Miss Požeško-slavonske županije, uz veliki koncert grupe Magazin, a nastavit će se raznim izložbama, kazališnim predstavama, plesnim manifestacijama i nastupima.

Program su danas na konferenciji za novinare predstavili požeški gradonačelnik Darko Puljašić, Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege, Kristina Novak, organizatorica izbora za Miss Požeško-slavonske županije, te Snježana Mekić Delić, voditeljica Udruga za p(r)omicanje kulture Požart.

Sve započinje u četvrtak 21. lipnja s tradicionalnim Ivanjskim krijesom na Trgu Sv. Trojstva, kada će od 20 sati na glavnom trgu prvo biti održan Izbor za Miss Požeško – slavonske županije, a potom slijedi paljenje krijesa i koncert Magazina.

– Grad Požega s Turističko zajednicom i udrugama ulazi u još jednu prekrasnu priču Požeškog kulturnog ljeta koja započinje Ivanjskim krijesom, bogatim programam i najljepšim stanovnicama naše županije, finalisticama Izbora za miss. Sve vas pozivam da dođete, da se družimo i budemo veseli, da pokažemo našim sugrađanima i njihovim gostima što sve možemo pružiti. S našim udrugama ćemo nastojati što bolje promovirati grad i sve ono što imamo. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Sedamnaesto Požeško kulturno ljeto, kao i svake godine ponudit će Požežanima i njihovim gostima mnoštvo zanimljivih sadržaja u kojima će moći uživati već od idućega tjedna, pa sve do početka kolovoza. Po principu za svakoga ponešto, program sadrži brojne glazbene, plesne, literarne i druge zabavne priredbe.

Popis događanja u sklopu Požeško kulturnog ljeta možete pogledati ovdje…

Izvor: pozega.hr

0 Comment