Požeški novinari u zajedništvu s gradonačelnicom Pleternice Antonijom Jozić i njenim zamjenikom Domagojem Katićem7

Već je tradicija kako gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić upriliče domjenak za požeške novinare na blagdan sv. Franje Saleškog koji je njihov Nebeski zaštitnik. Prigoda je na tom susretu neobavezno porazgovarati o zgodama i nezgodama u novinarskom poslu kao i međusobnoj suradnji koju je gradonačelnica Jozić ocijenila dobrom uz želju da ona bude još bolja u narednom periodu.

-Suradnja je bila vrlo korektna i takvu suradnju očekujemo i u budućem razdoblju jer svima nama, meni kao gradonačelnici, mojim zamjenicima i cijelom Gradskom vijeću, važno je da se informacija točno prenese, da su građani upoznati s onim što se na području grada Pleternice radi. Građani to očekuju i od mene kao gradonačelnice i od vas kao novinara i tu je okosnica naše suradnje rekla je gradonačelnica Jozić u pozdravnom govoru dodajući kako se na području grada Pleternice provode brojni projekti koji su od iznimnog značaja.

-U sadašnjem trenutku riječ je o projektima u različitim fazama vrijednim oko 300 milijuna kuna, a 2019. godina je godina pripreme novih projekata. Ove godine planirali smo oko dva milijuna kuna izdvojiti samo za pripremu tehničke dokumentacije i ishođenje građevinskih dozvola jer želimo biti spremni za svaki natječaj koji će biti otvoren. Biti će dobrih informacija i u budućem razdoblju o kojima će biti prilike pisati – dodala je gradonačelnica Jozić.

0 Comment