Požega domaćin 24. Športskom natjecanju invalida Domovinskog rata /FOTO/

Požega je domaćin 24. ŠNIDOR-a, Športskog natjecanja invalida Domovinskog rata Požeško-slavonske županije. Na svečanosti otvorenja ispred Gradske kuglane u ime domaćina Grada Požege sudionike je pozdravio gradonačelnik Darko Puljašić.

– Nama je čast da u našem gradu budu ova sportska natjecanja i da vam možemo biti domaćini. Računajte da ćete uvijek imati potporu Grada, jer za vas mora biti, jer kad je trebalo vi ste bili za nas ovdje i mi to ne smijemo zaboraviti. Tko će danas pobijediti nije važno, mi boljih od vas nemamo. Pustite što neki govore, oni nisu voljeli Hrvatsku, a ne vole ju ni danas. Mi znamo što ste radili i hvala vam na tome. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Organizator ovoga natjecanja je Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Požega ispred koje je okupljene pozdravio njezin predsjednik Tomo Vrhovac, poželjevši svima ugodan boravak u Požegi i puno uspjeha u natjecanju.

Na otvorenju natjecanja bili su predstavnici Ministarstva branitelja, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, zamjenik načelnika Policijske uprave požeško-slavonske Dalibor Bauer, predstavnici vojske, braniteljskih udruga i dr.  

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Tekst: pozega.hr

0 Comment