Potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić na ručku u Pleternici u sklopu manifestacije “Naše domaće, sada i ubuduće”

PLETERNICA, PONEDJELJAK 11. LIPNJA 2018. GODINE S POČETKOM U 12 SATI U ŠKOLSKOJ SPORTSKOJ DVORANI

U sklopu manifestacije “Naše domaće, sada i ubuduće” Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja. Ta će se manifestacija održati u Pleternici, u ponedjeljak 11. lipnja 2018. godine s početkom u 12 sati u Školskoj sportskoj dvorani.

Za tu prigodu zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

To je sedamnaesto u nizu događanje “Naše domaće, sada i ubuduće” koje će se održati u Pleternici na kojem se očekuje više od 50 izlagača, OPG-ova i poljoprivredno-prehrambenih proizvođača koji će se moći predstaviti i promovirati svoje proizvode.

Gotovo u svakoj prigodi ministar Tolušić ističe kako su domaći proizvodi najkvalitetniji te da je omjer kvalitete i cijene najpovoljniji. Ministar često naglašava i kako kupnjom domaćih proizvoda potičemo razvoj hrvatske poljoprivrede i proizvodnje te prehrambene industrije, a da je tomu tako sve se može vidjeti na slavonskim poljima.

0 Comment