Poraz Slavonije u vrlo teškim uvjetima za igru /FOTO/

POŽEGA – Stadion NK Slavonije. Vrijeme: kišovito. Teren: natopljen. Gledatelja 50. Suci Matasović (Đakovo), pomoćnici Totić (Đakovo) i Jurić (Vranjic).

STRIJELCI: 0:1 Marinović (72), 0:2 Jurić (90+2).

ŽUTI KARTONI: Karačić, Sokić (Slavonija), Vrljić (Oriolik).

SLAVONIJA: Rezo, Nikolaš (od 33. Božić), Puntarić, Plešić, Marčetić, Karačić, Podobnik, Včelik, Sokić, Grbeš (od 78. Bošnjak), Markanjević (od 68. Gurdon). Trener Krešimir Brkić.

ORIOLIK: Herceg, Đerek, Marušić, Kuzmić, Kokotović, Vrljić, Jurić, Marinović, Lucić (od 84. Jozić), Stahović, Stubičan. Trener Braslav Ostojić.

Po jakom pljusku i dosta natopljenom terenu u veoma teškim uvjetima za igru Slavonija je ostala bez bodova, odnosno igrači Oriolika su bili spretniji i sretniji te uspjeli postići pogodak. U prvom poluvremenu vrijedi izdvojiti jednu dobru šansu koju je igrač Slavonije Grbeš propustio zabiti za vodstvo domaćina. Nakon dobrog ubačaja s desne strane, Grbeš je ostao nečuvan na drugoj stativi i umjesto glavom odlučio je pucati nogom te je njegov pokušaj završio kraj gola. I jedni i drugi po teškim uvjetima trudili su se stvoriti šanse za postići pogodak no dijelovi na terenu su bili dosta natopljeni pa je loptu bilo nemoguće kontrolirati. Dozu spretnosti i sreće imali su gosti u drugom poluvremenu kada su uspjeli postići pogodak preko Marinovića u 72. minuti i tako si osigurati tri boda, a potvrdu da bodovi odlaze u Oriovac riješio je Jurić u sudačkoj nadoknadi zabivši za konačni 0:2. Slavonija u nastavku prvenstva još uvijek traži bodove, a iduće kolo idu na teško gostovanje u Slavonski Brod na noge Marsoniji koju vodi nekadašnji trener Slavonije Robert Špehar, a od proljeća u redove Marsonije prešao je i sada bivši igrač Slavonije i najbolji strijelac kluba ove sezone Bruno Boban.

Tekst i foto: Požeška kronika
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank