Popularni kafić „Baza“ proslavio treći rođendan uz tamburaše i brojne delicije za mnogo gostiju /FOTO/

Autor: Jelenko Topić
blank

Na spoju Frankopanske i Kvaternikove ulice u Požegi već tri godine radi kafić  „Baza“ kojemu su vlasnici otac i sin Ivan i Ante Rajič, a to mjesto okupljalište je brojnih ljudi, ponajviše sa tog sjevernog dijela grada.

Svečano, a sa mnogo pažnje prema stalnim gostima obilježili su treći rođendan uz tamburaše koji se nazvaše Klas, a činili su ih mladi momci iz više tamburaških sastava ovog kraja. Neumorno su svirali i pjevali od popodnevnih sati do kasno u noć nastojeći odabirom pjesama zadovoljiti prohtjeve svih nazočnih, a prevladavale su slavonske pjesme i ponešto odabranih evergrina iz vremena nekoliko posljednjih desetljeća prošloga stoljeća.

Domaćini Ivan i Ante Rajič dali su si truda počastivši sve goste, te prijatelje i rodbinu nizom specijaliteta počevši od domaće kobasice i kulena, pa do kotlovine i bogatog roštilja.

U ugodnoj atmosferi uz obilje pića po izboru veselo društvo se uz pjesmu zadržalo do kasnih noćnih sati ne ometajući previše susjede jer su svirači svirali bez razglasa.

Foto: D. Mirković

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića