Policijski službenici odmjerili snage na malonogometnom terenu: Interventni policajci osvojili prvo mjesto

U povodu Dana policije u srijedu, 26. rujna 2018., na sportskim terenima u Požegi, održan je malonogometni turnir između momčadi ustrojstvenih jedinica Policijske uprave Požeško-slavonske na kojem su se susreli brojni policijski službenici. Na turniru je sudjelovalo šest ekipa i to: momčadi Službe kriminalističke policije, Službe zajedničkih i upravnih poslova, Interventne jedinice policije Kutjevo te Policijskih postaja Požega, Pakrac i Pleternica.

Turnir je pozdravnim govorom i čestitkom povodom Dana policije, te uputnim riječima vezanim za nogometno nadmetanje otvorio načelnik PU Požeško-slavonske Željko Grgić, nakon čega je nastavljeno natjecanje tijekom kojega su sve momčadi uložile svoj maksimum, a nije nedostajalo niti pravih nogometnih bravura i intervencija golmana.

Sve utakmice završile su u regularnom dijelu, te o pobjedniku niti jedne nisu odlučivali penali, što dovoljno govori o žestini, zalaganju i htjenju koji je ulagan od strane sudionika kako bi njihova momčad bila bolja.

Najspretnija i najsretnija je bila momčad IJP Kutjevo koja je osvojila prvo mjesto. Na drugom mjestu se našla momčad PP Pleternica, dok je momčad Službe zajedničkih i upravnih poslova osvojila treće mjesto.

Ova manifestacija pokazuje kako se mladi policijski službenici sve više uključuju u sportska policijska natjecanja i pritom prikazuju kvalitetnu igru vrijednu pažnje i isticanja te pozitivan sportski duh za kojim ne zaostaju niti starije kolege koje su sudjelovale.

Tekst i foto: PU požeško-slavonska 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

0 Comment