Pleterničani pokazali veliko srce: U samo tri sata prikupili gotovo devet tisuća kuna za malenu Milu Rončević /FOTO/

Udruga Mladi za mlade Pleternica, na inicijativu zamjenika gradonačelnice Domagoja Katića, organizirala je prikupljanje financijskih sredstava za liječenje Mile Rončević.

Kao i u svim drugim humanitarnim akcijama Pleterničani su i ovoga puta pokazali da imaju veliko srce. Volonterima nije bilo potrebno trošiti previše riječi i govoriti svojim sugrađanima zbog čega se nalaze ispred Gradske kuće i za koga skupljaju donaciju. Dovoljan je bio natpis na kojem sve pisalo. S velikom osjećajnošću su i oni mladi ali i stariji prilazili kutiji i onoliko koliko su mogli darivali su, znajuću kome i za koju namjenu.

U samo tri sata prikupljeno je nešto više od 8.500 kuna u 25 eura. U današnjem vremenu i za tu sredinu to nisu zanemariva sredstva koja će pomoći malenoj Mili i njihovim roditeljima kako bi prikupili dovoljno za nastavak liječenja.

-Hvala Domagoju na inicijativi, hvala Antoniji Jagodić i Heleni Matošević na volontiranju danas, a najviše hvala svima vama koji ste danas došli i dali svoj prilog za malenu Milu Rončević, vi ste heroji koji su nas iskreno iznenadili i ispunili srećom i toplinom. Bez vas ne bi uspjeli! Silno smo zahvalni – rekao je Tomislav Ećimović, predsjednik Udruge Mladi za mlade Pleternica.

Svoje zadovoljstvo nije krio niti zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić koji je također svima zahvalio svojim Pleterničanima rekavši kako nema riječi kojima može opisati sreću koju osjeća te da Pleternica ima najveće srce na svijetu.

Foto: D. Krstanović i Udruga Mladi za mlade

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment