OTP banka – Poslovnica Požegi od danas na novoj adresi u većim prostorijama i novom ruhu /FOTO/

Preuzimanjem Splitske banke znatno se promijenio redoslijed po veličini na bankarskom tržištu pa je tako OTP banka s osmog mjesta sada na četvrtom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Slučajno ili ne paralelnim preuzimanjem Splitske, OTP banka je krenula s postupkom preseljenja i uređenja novih prostorija Poslovnice Požega koja od danas posluje na novoj adresi, na Trgu sv. Trojstva 4, nadomak zgrade Gradske uprave.

Pisali smo o tome kako Poslovnicu OTP banke u Požegi sve više posjećuju uz privatne i pravne osobe posebice brojni vlasnici OPG-a koji pronalaze više neko kvalitetne uvjete i prihvatljivu poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Za pretpostaviti je da se Uprava OTP banke upravo zbog toga, povećanog broja svojih klijenata odlučila preseliti na drugu, veću, lokaciju na kojoj je veći prostor što sve u konačnici ima za cilj učiniti ugodu i zadovoljstvo svim svojim klijentima.

Mladi, uvijek raspoložen i nasmijan tim više nego pristupačnih zaposlenika OTP banke u Požegi doprinos je sve većoj prepoznatljivosti i većem broju klijenata u požeškoj Poslovnici. Htjeli to neki priznati ili ne zaposlenici su ključ uspjeha svake tvrtke, obrta, OPG-a, pa tako u banke. Potpisnik ovih redaka osobno se uvjerio u srdačnost zaposlenika u požeškoj OTP banci koji su u svakom trenutku spremni i raspoloženi pomoći, pružiti, pojasniti i predložiti kvalitetnu uslugu, sve na zadovoljstvo klijenta.

Podsjetimo, na dosadašnjoj lokaciji gdje je poslovala Poslovnica OTP banke u Požegi bankarske usluge pružala je Banco Popolare banka koju je OTP banka preuzela 2014. godine. OTP banka u Hrvatskoj je u sustavu OTP Grupe koja posluje u devet zemalja srednje i istočne Europe, Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Slovačkoj, Srbiji i Ukrajini. Za svaku je pohvalu što OTP banka u Hrvatskoj kroz natječaje i donacije financira u 2018. godini 47 projekata u okviru svog programa “Zeleno svjetlo za… bolje društvo“ kroz koje će se dodijeliti 400 tisuća kuna OTP banka sedmu godinu za redom financira projekte u četiri kategorije, mladi, obrazovanje i znanost, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine te očuvanje okoliša, humanitarni projekti i sport i dodjeljuje sredstva udrugama, klubovima i ustanovama sa sjedištem u Republici Hrvatskoj što je u svakom slučaju hvalevrijedno i pohvalno.

Pretpostavljamo da smo naveli dovoljno razloga da oni koji to još nisu posjete Poslovnicu OTP banke u Požegi, u novim prostorijama, na Trgu sv. Trojstva 4, i da njima povjere svoje poslovanje, jer brojni su razlozi za to.

0 Comment