Novinari na prigodnom domjenku s požeško-slavonskim županom Alojzom Tomašević i njegovim zamjenicima: “Vi dajete svoj obol i pozivam vas da afirmativno i objektivno prezentirati ono što radimo”

Postalo je već tradicionalno da požeško-slavonski župan Alojz Tomašević sa svojim zamjenicima Željkom Jakopovićem i Vedranom Neferovićem upriliči kratko druženje uz prigodan domjenak kada je prilika u opuštenijoj atmosferi porazgovarati o danima iza nas. Želja je župana da nova godina donese više pozitivnih zbivanja, priča i afirmativnih vijesti, s čime se možemo svi složiti.

-Zahvaljujem se svima koji radite na području Požeško-slavonske županije i prenosite informacije, vijesti i događaje o onom što radimo u županiji. Hvala vam na korektnom praćenju svih aktivnosti iz Požeško-slavonske županije. Vjerujem kako će iduća godina biti razdoblje novog zamaha i rasta i još većeg truda svih nas u Županiji s namjerom da realiziramo sve planirane projekte na dobrobit stanovnika, posebice mladih. Nema ljepše domovine i nema boljeg prostora od našeg i u tom dijelu učinit ćemo sve kako bi ostvarili uvjete da mladi ostaju, da i oni budu graditelji svoje i zajedničke budućnosti. Vi kao novinari dajete svoj obol i pozivam vas da afirmativno i objektivno prezentirati ono što radimo, uspješno ili manje uspješno, ali uvijek s dobrim namjerama – rekao je župan Tomašević dodajući kako je godina koja je iza nas godina i novih financijskih poticaja, novih projekata, zahvaljujući Vladi Republike Hrvatske i posebno ministrima koji dolaze iz Slavonije, ministru poljoprivrede i ministrici regionalnog razvoja, ali i ministru financija koji je prepoznao važnost lokalne i regionalne samouprave te uz potporu Vlade i Hrvatskog sabora znatna sredstva usmjerio prema županijama, gradovima i općinama da i mi možemo sufinancirati vitalne projekte te realizirati naše proračune. 

0 Comment