Nova pjesma i spot Tamburaškog sastava Bisernica „Da mi je da se napijem“ plijeni pozornost /VIDEO/

POZNATA ESTRADNA IMENA RADILA SU NA OVOJ PJESMI-CMC TV PREDSTAVILA SPOT  

POŽEGA – Tamburaki sastav „Bisernica“ iz Požege snimio je novu pjesmu pod nazivom „Da mi je da se napijem“ za koju je glazbu i tekst napisao poznati glazbenik Ivan Mikulić, te aranžman poznato estradno autorsko ime Branimir Mihaljević u čijem je tonskom studiju u Zagrebu snimljena ova vesela tamburaška skladba.

Svoj doprinos uratku dao je i vrsni primaš Krunoslav Dražić, pa se očekuje dobar uspjeh skladbe među ostalima i zbog imena koja su na njoj radila.

Video spot je djelo mlade  ekipe „IT“ iz Slavonskog Broda, odnosno „GHP“ produkcije za koji je  režiju napisao Hrvoje Wachter. Snimali su na lokacijama grada Slavonskog Broda i Etno sela Stara Kapela, a sudjelovali su i požeški bajkeri članovi Oldtimer kluba Požega sa svojim motociklima. Stilski spot podsjeća na osamdesete godine pa su se veseli tamburaši „Bisernice“ za tu prigodu i odjenuli u skladu sa tim vremenom.

Spot je premijerno predstavljen u petak uvečer u programu CMC televizije. Slijedi predstavljanje pjesme i spota na našim radio i TV postajama.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=284rfEoqpgM&feature=share” /]

Foto i video: Youtube.com

0 Comment