Nikad više ljudi na Trgu sv. Terezije: Koncert duhovne glazbe oduševio Požežane i brojne goste iz svih dijelova Požeške biskupije /FOTOGALERIJA/

Koncert duhovne glazbe “Otvorite vrata Kristu” koji je bio organiziran drugu godinu za redom u sklopu Biskupijskog dana ispred požeške Stolne crkve, Katedrale sv. Terezije Avilske svima koji su bili ostat će u dubokom i trajnom sjećanju.

Svojim izvedbama Biskupijski zbor mladih i brojni solisti oduševili su publiku, Požežane i njihove goste koji su sa svojim kapelanima i župnicima došli iz gotovo svih župa Požeške biskupije.

Između ostalih među solistima nastupili su Petar Buljan (Božja pobjeda, Zagreb), Alan Hržica (Srce Isusovo, Zagreb) i Požežanin Matej Galić (Dom molitve, Osijek).

Kroz fotografije pokušat ćemo dočarati kakav je bio duhovni ugođaj i raspoloženje, kako kod onih najmlađih tako i najstarijih generacija.

U svakom slučaju za taj događaj veliku zahvalu treba iskazati vlč. Krunoslavu Siroglaviću, moderatoru tog događanja kao i vlč. Marijanu Paveliću koji su uz svoje brojne suradnike i pomagače uložili puno truda kako bi taj koncert bio u najljepšem svjetlu.

Foto: Marko Krstanović 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment