Neuredno složene bačve i štandovi u požeškoj Pješačkoj zoni čekaju doček još jedne nove godine ili!!!???

POŽEGA – Desetak dana iza svečanog dočeka Nove 2019. godine u Pješačkoj zoni grada imamo neuredno posložene bačve i prazne štandove kao da to još nečemu i nekomu služi – javili su nam su naši čitatelji pitajući se ima li netko u ovom gradu nadležan da nakon ovakvog događanja iza sebe ostavi red ili kako bi stari rekli da ostave javnu površinu onakvom kakvu su je našli.

Zaostale razbacane bačve, te otvoreni natkriveni prazni štandovi s lijeve i desne strane ulaza u zgradu požeških pravosudnih institucija očigledno čekaju neki transport na sigurno i za skladištenje predviđeno mjesto.

Ovakva slika zasigurno ne služi na čast gradskoj vlasti, njenom gradonačelniku Darku Puljašiću, njegovim profesionalnim zamjenicima ali i onome tko je organizirao Advent u Požegi, Turističkoj zajednici grada Požege.

Je li možda netko namjerno to ruglo ostavio u Pješačkoj zoni da bi sugrađane podsjećalo na zbivanja koja su prošla!? Uz to što sve viđeno pruža ružnu sliku grada, koji se diči drevnim nazivom Slavonske Atene, zaostale stvari otežavaju pristup građana u zgradu pravosuđa, a iz priloženih fotografija je vidljivo da su čak zaklonjene i pojedine natpisne ploče, pa se primjerice natpis Općinski sud u Požegi ne može vidjeti sa pločnika ispred objekta.

Nije čudno da se ljudi s potpunim pravom pitaju čekaju li štandovi i bačve doček još jedne nove godine? Možda je pravo pitanje na koju se to novu godinu odnosi!

 

0 Comment