Nestala 92-godišnjakinja: Požeški HGSS-ovci opet u akciji, teren pretražuju i dronom

POŽEGA/ŠUMETLICA – Od jučer traje potraga za 92-godišnjom Ankom Narančić iz Šumetlice. Kako neslužbeno doznajemo ona je iz obiteljskog doma otišla u nepoznatom pravcu najvjerojatnije u petak u poslijepodnevnim satima.

Kako potraga do sada nije dala rezultata, a riječ je o zahtjevnom području na kojem se pretraga provodi, u pomoć kolegama iz HGSS stanice Slavonski Brod otišli su i članovi požeškog HGSS-a.

-Na terenu je 12 naših članova među kojima i potražni tim sa psom. Tu su i šestorica kolega iz stanice Slavonski brod te policija. Kako se tijekom zadnje potrage pokazalo uspješnim,  i ovaj puta potražujemo nestalu osobu pomoću drona. Uz brodske kolege, voditelj potrage je naš član Mario Babić. Pretražujemo teren po fazama, potragu nam dodatno otežava vrućina zbog koje ćemo pse ponovno uključiti tek u poslijepodnevnim satima – rekao nam je Josip Kraker, pročelnik HGSS stanice Požega dodajući da će se u potragu za nestalom staricom tijekom poslijepodneva uključiti još članova HGSS stanice Slavonski Brod.

 

 

(Foto: Facebook HGSS, stanica Požega)

0 Comment