Najbolji fiš majstor Mario Matijević iz Požege, drugi je Ivica Pandurević iz Velike Kopanice, a treći požežanin Davor Šolić /FOTOGALERIJA/

Ovogodišnji je pobjednik 24. požeške Fišijade Mario Matijević iz Požege, drugo mjesto pripalo je Ivici Pandureviću iz Velike Kopanice, a treće Davoru Šoliću iz Požege. Tako je odlučila stručna komisija kojoj nije bio nimalo lak zadatak donijeti odluku koja je delicija najbolja među 60 uzoraka koliko ih je doneseno na ocjenjivanje.

Podsjetimo, prošle je godine ovogodišnji prvak Mario Matijević bio na trećem mjestu. Ivica Pandurević i prošle je godine bio drugi, kao i ove, a bio je prvi na natjecanju 2016. godine. U čemu je pogriješio Josip Antolović iz Beravaca i nije barem među prva teško je za reći. Inače Josip Antolović odnosi brojne pobjede na natjecanjima u kuhanju fiš paprikaša diljem Slavonije i šire. Ove mu se godine nije posrećilo, ovoga puta u Požegi.

Nagrade najboljima uručio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, a za ugodne zabavne trenutke pobrinuo se tamburaški sastav Zlatna dolina.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

0 Comment