Nagrade najboljima od najboljih na Međunarodnom konjičkom turniru u Pleternici /FOTOGALERIJA/: Danas završnica i vožnje zaprega između čunjeva, ne propustite!

Drugog dana na Međunarodnom konjičkom turniru u Pleternici nastupilo je 25 natjecatelja sa svojim četveronožnim ljubimcima u više disciplina. Pokazali su svoja umijeća i veliku ljubav prema zaprežnom sportu koju su mogli vidjeti zainteresirani gledatelji.

Nakon odvezenih vožnji, zamjenik pleterničke gradonačelnice i glavni nositelj Međunarodnog konjičkog turnira u Pleternici Domagoj Katić uručio je nagrade najboljima od najboljih koji su vozili protekla dva dana dresuru i maraton. Kategorije u kojima su dodijeljene nagrade su poni dvopreg, konji jednopreg i dvopreg na međunarodnoj i nacionalnoj razini.

Budnim okom natjecanja je među gledateljima pratila i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić.

Oni koji nisu uspjeli doći prva dva dana na Međunarodni konjički turnir u Pleternicu imaju priliku to na neki način nadoknaditi, danas, u nedjelju 24.lipnja 2018. godine od 16 sati kada će se voziti vožnje preciznosti između čunjeva što je velika atrakcija u zaprežnom sportu. Ne propustite jedinstvenu priliku na ovim prostorima!

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment