Moto klub „Tsunami“ organizirao prvi požeški Moto Octoberfest, a okupio je brojne sudionike

Iako djeluje kratko vrijeme aktivnosti Moto kluba „Tsunami“ iz Požega postale su prepoznatljive u ovom kraju, a sve provode samostalno bez šire društvene potpore!

Jedna takva aktivnost je organizacija prvog požeškog Moto Octoberfesta na otvorenom prostoru njihove lokacije pokraj Autocentra Radić u požeškoj Zrinskoj ulici gdje su podigli šator za sudionike ovog susreta.

-Pripremili smo kuhani grah, kobasice i rakije koju su sudionici dobili besplatno, a piće su mogli dobiti donacijom 10 kuna za aktivnosti kluba – kazao nam je Robert Krstanović, predsjednik MK „Tsunami“ dodavši da im je cilj okupljanje i druženje motociklista, te razvijanje međusobne suradnje.
Tu se tijekom popodneva i uvečer okupilo nekoliko stotina bajkera, te njihovih pratitelja i pratiteljica na motociklima i to iz svih dijelova naše zemlje počevši od slavonskih klubova pa do Daruvara i Varaždina, a stigli su im članovi tri moto kluba iz daleke Belgije.

Novi mediji kao što je Facebook pogodni za brzo širenje saznanja o ovakvim susretima pa su bajkeri rado pristigli požežanima u goste jer su svjesni da će im oni sigurno uzvratiti posjet!

Svi se ugodno proveli vrijeme u opuštanje uz dobru glazbu sa razglasa koju je primio DJ iz MK „Tsunami“.

Glavni sponzori Moto October festa su bili Autocentar Radić, Pekara Dragić, Ožuijsko pivo i Udo reklam.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment