Međunarodni tajnik HDZ-a dr.sc. Davor Božinović održao sastanak s predsjednikom požeško-slavonskog HDZ-a prof.dr.sc. Željkom Glavićem te gradonačelnicima i načelnicima s područja Požeško-slavonske županije

Prigodom boravka ministra unutarnjih poslova dr.sc. Davora Božinovića u Požegi, a nakon potpisivanja međusobnog ugovora o sufinanciranju Energetske obnove zgrade Policijske postaje Požega s gradonačelnikom Požege Darkom Puljašićem, održan je sastanak s gradonačelnicima i načelnicima općina s područja Požeško-slavonske županije na inicijativu predsjednika požeško-slavonskog HDZ-a prof.dr.sc. Željka Glavića.

Ministar Davor Božinović, ujedno je i međunarodni tajnik Hrvatske demokratske zajednice pa je na sastanku s gradonačelnicima i načelnicima općina tema bila aktualna politička situacija u državi i županiji, s posebnim naglaskom na ulogu HDZ-e u razvoju Hrvatske i njezinom pozicioniranju u domaćim i međunarodnim odnosima. Međunarodni tajnik Hrvatske demokratske zajednice Davor Božinović jasno je ukazao na smjer kojim stranka vodi Hrvatsku prema konačnom cilju, uređenoj, modernoj i naprednoj europskoj državi.

Izvor: HDZ PSŽ

0 Comment