Mali Marin prva je požeška beba, kod kuće ga nestrpljivo čekaju otac Marko i braća Mihael i Mateo

Ove je 2019. godine prva beba rođena u požeškoj bolnici nedugo iza ponići, u 02,50 sati. Monika Kir-Petričević iz Drškovaca rodila je sina Marina teškog 3,81 kg dužine 51 centimetar. Marin je treće dijete u obitelji Marka i Monike koji imaju još dva sina, Mihaela starog 6,5 godina i Matea 4 godine.

mr,sc. Božiidar Njavro, ginekolog, voditelj Ginekološke poliklinike u požeškoj bolnici

Marina i majku Moniku danas su posjetili gradonačelnik Požege Darko Puljašić i zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović koji su ih darivali s prigodnim poklonima.

Mali Marin je svoj dolazak na svijet najavio u zadnjim minutama stare 2018. godine, kada je majka Monika kod kuće osjetila trudove. Suprug Marko nije imao drugog izbora već se sa svojom suprugom Monikom zaputiti prema bolnici gdje na njihovu radost bez ikakvih komplikacija ubrzo rođen njihov sin Marin.

Prema riječima mr,sc. Božiidara Njavre, ginekologa, voditelja Ginekološke poliklinike u požeškoj bolnici u protekloj 2018. godini u požeškoj bolnici bilo je 449 poroda, dok je godinu prije, 2017. bilo 453, a 2016. godine identičan broj.

0 Comment