Lovci stigli u požeški kraj, primio ih gradonačelnik Požege Puljašić, a ovog vikenda traju natjecanja

POŽEGA/PLETERNICA – Lovci iz svih krajeva Hrvatske pristigli su u požeški kraj gdje će 8. i 9. rujna sudjelovati na strelištu u Bzenici pokraj Pleternice na 24. Prvenstvu Hrvatskog lovačkog saveza(HLS) u lovnom streljaštvu.

Članove Izvršnog odbora HLS-a na čelu s predsjednikom generalom Đurom Dečakom primio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić, a pozdravne riječi uputio je predsjednik Županijskog lovačkog saveza Branko Bertelović.

-Čast nam je da ste gosti Požege, mi smo izuzetno zadovoljni aktivnostima lovaca ovog kraja što nam je izuzetno značajno zbog razvoja lovnog turizma – istakao je u ovoj prigodi Puljašić zaželjevši dobrodošlicu, ugodan boravak, uspješna natjecanja i dosta druženja. Zatim se zahvalio predsjednik HLS-a Đuro Dečak.

-Hvala za primanje u ovom vrijednom zdanju koje svjedoči o bogatoj povijesti ovog kraja kroz koju ste najveći doprinos dali u Domovinskom ratu zahvaljujući vašoj 123. brigadi  – naglasio je Dečak i dodao da požeški kraj prednjači po mnogo čemu posebice u streljaštvu jer ima streljanu pogodnu za sva natjecanja tijekom jednog dana.

U Gradskoj vijećnici zasjedao je Izvršni odbor HLS-a, a u subotu nakon svečanog otvorenja, te u nedjelju traju natjecanja da bi na kraju bilo proglašenje pobjednika i dodjela nagrada najboljima.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment