Lola bekrija s 1,98 promila zatečen da upravlja vozilom, a bilo je i onih s tehnički neispravnim limenim ljubimcima

Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnijeg stanja sigurnosti cestovnog prometa, provođene su mjere pojačanog nadzora prometa, tijekom kojih je ukupno utvrđeno 44 prekršaja.

Među onima koji su uhvaćeni u prekršaju ističe se 7 vozača koji su zatečeni pod utjecajem alkohola, 14 vozača je prekoračilo dopuštene brzine kretanja, 7 nisu koristila sigurnosni pojas, 3 vozača su upravljala tehnički neispravnim vozilima i po jedna osoba je upravljala vozilom prije stjecanja prava i za vrijeme dok je izrečena zaštitna mjera zbrane upravljanja.

Najveća izmjerena koncentracija alkohola kod vozača iznosila je 1,98 promila, dok je najveća utvrđena brzina kretanja bila 84 km/h. Od ukupnog broja počinitelja u sedam slučajeva se radilo o osobama koji su višestruki počinitelji prekršaja, a koji su ranije prijavljivani za prekršaje brzine, alkohola, upravljanja prije stjecanja prava i upravljanja za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja u prostorijama policije bio je zadržan jedan počinitelj.

0 Comment