Kutjevo d.d. ovogodišnje „Martinje“ proslavilo u čarobnom prostoru „Laube“ u Zagrebu /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Po prvi puta u Zagrebu, a kako to i priliči samo najboljima i najuspješnijima, Kutjevo d.d. proslavu ovogodišnjeg Martinja, sv. Martina zaštitnika vinogradara i vinara, proslavilo je u čarobnom prostoru „Laube“. Brojnim visokim uzvanicima prisutnima se prigodnim riječima obratio predsjednik Uprave Kutjeva d.d. Josip Ređo koji je i u ime Uprava povezanih Društava te vlasnika Kutjeva d.d. Envera Moralića izrazio zahvalnost svima na dolasku.

Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d.

-Čast mi je i osobito zadovoljstvo u ime Uprave Kutjeva d.d., Uprava naših povezanih Društava, a posebice u ime vlasnika Kutjeva d.d. gospodina Envera Moralića sve Vas srdačno pozdraviti i zahvaliti što ste se odazvali na našu današnju svečanost, te što ćemo u ovom predivnom i čarobnom prostoru „Laube“ zajedno proslaviti dan Svetog Martina, i to upravo onako kako priliči samo najboljima i najuspješnijima. Točno prije godinu dana dao sam Vam obećanje i jamstvo da ćete u ovoj godini imati prilike uživati u najboljim graševinama iz jednog od najljepših i najstarijeg vinskog podruma, podruma čija tradicija proizvodnje seže gotovo 8 stoljeća u povijest, a da imamo pravo upravo tako govoriti svjedoče ovogodišnja samo najsjajnija odličja na domaćim i inozemnim sajmovima i ocjenjivanjima vina, što je kruna dugogodišnjeg predanog rada i višegodišnjih ulaganja u vinogradarsku i vinarsku proizvodnju. Posebno smo ponosni na sve tri šampionske titule s ovogodišnjeg „Festivala Graševine“, a što je samo još jedan od dokaza da najbolje hrvatske graševine dolaze iz – podruma Kutjeva d.d. – rekao je u pozdravnom govoru Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d. ističući kako se ne treba hvaliti postignućima.

-Ovogodišnja postignuća su nam samo još veća obveza i odgovornost da radimo još više, još bolje, još strastvenije. Tu obvezu nametnuli ste nam Vi, dragi naši poslovni partneri i prijatelji i upravo i iz tih razloga željeli smo ovaj nama iznimno bitan dan podijeliti upravo s Vama. Goethe je rekao „Vino raduje srce čovjeka, a radost je majka svih vrlina“ i stoga svima Vama se još jednom srdačno zahvaljujem na dolasku i siguran sam da ćemo se svi radovati i uživati uz tamburaški sastav „Dyaco“, tradicionalne Martinjske delicije i neizostavno, najbolju mladu Graševinu u Hrvata, a koja će po prvi puta nakon dugog niza godina na policama biti već za vrijeme ovogodišnjih Božićnih i novogodišnjih blagdana – dodao je Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d. – zaključujući neka s večerašnjom proslavom započne ovogodišnja vinska čarolija iz Kutjevačkog podruma, nazdravimo joj čašom dobrog vina kako bi ubuduće sve bilo još bolje, potpunije i radosnije. 

Ceremoniju krštenja mošta obavio je poznati glumac Vedran Mlikota, te večeri u ulozi vinskog biskupa, kojemu su pomogli članovi požeške Povijesne postrojbe Trenkovi panduri.

Uz djelatnike Kutjeva d.d. i povezanih društava i brojne poslovne partnere, na proslavi Martinja su bili visoki uzvanici, bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, njegova ekscelencija, veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj, njegova ekselencija, veleposlanik Republike Turske u Republici Hrvatskoj, njegova ekscelencija veleposlanik Crne Gore u Republici Hrvatskoj i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

 

Tekst i foto: Kutjevo d.d. [FAG id=248796]

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot