Kutjevčani nakon 23 godine ponovno u viši rang i izvan granica Požeško-slavonske županije: Slavlje potrajalo dugo u noć /FOTOGALERIJA/

Iako su Kutjevčani najavljivali invaziju na Slavonski Brod nisu ubilježili pobjedu na gostujućem terenu kod Amatera na kojem su “na jedva jedvite jade” uspjeli doći do jednog spasonosnog pogotka. Za pobjedu u odlazak u viši rang natjecanja pobrinuli su se na domaćem terenu proteklog vikenda i time stvorili znatnu prednost za odlazak dalje u Međužupanijsku nogometnu ligu. U konačnici im se to i ostvarilo. Jedan pogodak u gostima bio je odlučujući da slave ulazak i dokažu se izvan Požeško-slavonske županije. Hoće li biti uspješni? To će biti veoma zanimljivo pratiti!

Ekipa Amatera u mrežu gostujućeg Kutjeva uputila je četiri pogotka. Brojnoj publici, misleći na onu iz Kutjeva koja je došla bodriti zelene, u jednom su trenutku sve lađe potonule sve do onog trenutka kada je upućena lopta u mrežu Amatera. Pogotkom Josipa Budimira u protivnički gol, u ’75. minuti stavljena točka na “i” uz bojazan da domaća ekipa ne uputi još jednu nezaustavljivu loptu u protivnički gol što se do kraja utakmice nije dogodilo.

Slavlje ulaska u viši rang potrajalo je dugo u noć po povratku nogometaša i navijača u Kutjevo. A da se feštalo i putem do Kutjeva uspjeli smo to zabilježiti u Pleternici gdje je ponestalo tekućine umornim nogometašima i navijačima. Sve vidljivo pri kraju fotogalerije.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment