„Kulen Hruška“ nagradio tisućitog kupca požeškog obrtnika Dragu Glasnovića /FOTO/

POŽEGA – Prodavaonica domaćih suhomesnatih proizvoda „Kulen Hruška“, koja je otvorena početkom travnja ove godine u Pješačkoj zoni grada, dočekala je tisućitog kupca svojih proizvoda, te ga nagradila. To je također obrtnik i to Drago Glasnović, poznati zlatar iz Požege.

-Ljudi su zadovoljni našim proizvodima, a sve više i moja obitelj jer je sa prosječno oko sedam kupaca dnevno taj broj sada oko 25 – ističe nam Vjenceslav Hruška, koji je uz sina Damira nositelj ovog obrta, proizvodnje u selu Bjeliševac, gdje imaju i vlastiti uzgoj svinja više od dva desetljeća. Zbog zanimanja kupaca počeli su raditi manja pakiranja i to vakumiranih proizvoda koji su praktični za daljnje čuvanje i upotrebu u domaćinstvima.

Tisućitog kupca Drago Glasnovića, koji je bio osobito iznenađen ovim znakom pažnje „Kulena Hruška“, nagradili su paketom svojih proizvoda u vrijednosti većoj od 350 kuna, a tu su bili kulen, kulenova seka, švargl, mast, čvarci, slanina, rebra i buncek.

Podsjetimo obrt „Kulen Hruška“ obišli su prilikom otvaranja gradonačelnici Požege i Kutjeva Darko Puljašić i Josip Budimir dajući potporu širenju posla ove obitelji. Za brojne domaće tradicionalne proizvode Hruška je dobio niz nagrada na ocjenjivanjima kvalitete širom naše zemlje.

0 Comment