Kritika zlata vrijedi: Proradio semafor u Orljavskoj

Kritika je uvijek dobro došla. To  se vidi i iz primjera žurnog stavljanja u funkciju semafora za pješake u požeškoj Orljavskoj ulici.

Pisali smo da semafor ne radi gotovo četiri mjeseca, da je škola počela i da je više nego potreban radi sigurnosti djece koja idu u obližnju Osnovnu školu Dobriše Cesarića, ali i onih starijih generacija kojima nisu toliko brzi koraci da izbjegnu neželjene posljedice i nesavjesne vozače koji nerijetko jure većim brzinama tom ulicom.

Iako se očekivalo da će se semafor staviti u funkciju do početka nove školske godine, to se nije dogodilo. Pozvali smo na našem portalu gradske oce da ubrzaju postupak stavljanja semafora u funkciju i do toga je u konačnici i došlo, tjedan dana nakon objave našeg članka.

Duboko smo uvjereni da se oko toga najviše zauzeo zamjenik požeškog gradonačelnika Mario Pilon koji svakodnevno prolazi tom ulicom odlazeći i vraćajući se s posla. 

Neki su se ljutili, neki jedva dočekali da se o tome progovori. Rezultat je tu, a oni koji su na vlasti i koji trebaju brinuti o takvim stvarima valjda su shvatili da je kritika bila u najboljoj namjeri jer oni su tu, baš kao i mi mediji, da štite i bore se za interese svojih sugrađana  Je li to problem?!

 

0 Comment