JUBILEJ DRAGOVOLJACA POŽEGE: Susret prijatelja uz natjecanja u nogometu i streljaštvu /FOTO/

NASTUPILE EKIPE IZ DESETAK ŽUPANIJA, A SUSRET OTVORIO GRADONAČELNIK POŽEGE DARKO PULJAŠIĆ

POŽEGA – Susretom dragovoljaca i branitelja uz malonogometni turnir i natjecanje u gađanju serijskom zračnom puškom obilježena je peta obljetnica rada Gradske organizacije Udruge dragovoljaca domovinskog rata grada Požega i 24. Godišnjica osnivanja te udruge na državnoj razini.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

Predsjednik UHDDR Požega josip Pavunčec pozdravio je sudionike svečanosti među kojima su bili Nenad Križić,pomoćnik ministra branitelja, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Požege Darko Puljašić i predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Ante Pavličević, te se zahvalio se na potpori gradu Požegi i županiji.

-Ovdje su branitelji iz više županija čime pokazujete svoje zajedništvo i prijateljstvo što je bilo ključno i vašim odazivom kada je to trebalo- kazao je ovom prigodom župan Tomašević.

Darko Puljašić, gradonačelnik Požege

Pomoćnik ministra Križić je rekao da su ovakve udruge partner u radu ministarstva.

-Vi ste prvi krenuli, to ne smijemo zaboraviti, a zajedno kao i za vrijeme rata možemo danas stvoriti bolju budućnost- istakao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je otvorio susret i natjecanja.

Desetak ekipa iz Osijeka, Belišća, Svete Nedelje, Suhopolja, Molvi, Kutjeva, Đakova, Nove Gradiške, Požege, te drugih gradova i općina sudjelovale su na natjecanjima u malom nogometu i streljaštvu.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

0 Comment