Još se može naći poneko mjesto za doček Nove godine u ugostiteljskim objektima, a mogućnost ostaje uvijek fešte i na otvorenom u požeškoj Pješačkoj zoni

Oni koji se još nisu odlučili gdje će ispratiti staru i dočekati Novu godinu imaju još nekoliko mogućnosti. Preostaje im da idu na proslavu u požešku Pješačku zonu gdje će biti organiziran doček na otvorenom prostoru, a nastupit će tamburaški sastav Posegana.

Grad Pleternica kako je poznato unazad nekoliko godina nema standardni doček na Silvestrovo uvečer već toga dana točno u podne ispraća staru i dočekuje novu.

Proizlazi da dočeci na trgovima i otvorenim prostorima gube onu nekadašnju čar i za njih je zanimanje posjetitelja u osjetnom padu tijekom nekoliko posljednjih godina.

Što se tiče ugostiteljskih objekata u nekima se možda još može pronaći neko mjesto uz cijene po osobi od 100 do 300 kuna. Ako se još neki odluče u posljednji trenutak za slavlje mogu kontaktirati neke od ugostiteljskih objekata i osigurati si mjesto.

U hotelu Grgin dol goste će zabavljati tamburaši Rubato dok će Srce bećarsko u restoranu Cool kao sastavnom dijelu Color trgovačkog centra.

Organizirano je i dosta dočeka i u okolnim mjestima. U vetovačkom restoranu Schoon blick nastupit će Majestic band (bivši Bankrot), Dado i prijatelji zabavljat će goste Zlatnog luga u Donjim Emovcima, zatim grupa Vertigo u jakšićkoj dvorani Honda, sastav Prestige u restoranu Nova Lipa, Estrada će svirati u dvorani Kod Franje (Zagrađe), Valentino band tradicionalno u dvorani Bijela kuća (Blacko), Alfa u društvenom domu u Orljavcu itd.

Ove godine umirovljenici će imati svoj doček u dvorani Vatrogasnog doma u Kaptolu gdje će ih zabavljati Konrad Katić.

Neki od požeških glazbenih sastava svirat će u ovoj prigodi izvan svoga kraja kao napr. Libreto na središnjem trgu u Slavonskom Brodu i grupa Osmijeh u Čazmi.

Do svečanog dočeka 2019. godine još ima dosta vremena, a neslužbeno saznajemo da u malom broju ugostiteljskih objekata ima ponešto neprodanih ulaznica.

0 Comment