Još jednu generaciju najmlađih sugrađana darivala gradonačelnica Jozić: “Financijski dar nije velik ali je znak pažnje da grad misli na vas” /FOTO/

Najmlađim sugrađanima, rođenima u srpnju, kolovozu i rujnu ove godine, s područja grada Pleternice gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić upriličili su prijem u tamošnjem Dječjem vrtiću, u ustanovi u kojoj će za koju godinu većina njih odrastati i provoditi svoje vrijeme do početka školovanja.

Kako bi za sve njih bilo mjesta u Dječjem vrtiću za to se pobrinula gradonačelnica Jozić te je osigurala sredstva za dogradnju zgrade kako ne bi bilo liste čekanja za upis, a projekt nadogradnje se očekuje čim to dozvole vremenski uvjeti jer je sve spremno za tu investiciju.

Što se tiče novorođenih ove godine, za sada brojke govore da će to biti identično s 2017. godinom, što je jedno malo ohrabrenje unatoč velikom broju iseljavanja mladih obitelji. Dakle očekuje se više od 70 novorođenih što također opravdava dogradnju zgrade kako bi za sve njih bio dostupan i primjeren odgoj.

Najmlađe je, odnosno njihove roditelje gradonačelnica Jozić darivala, za prvo dijete u obitelji s tisuću, drugo tisuću i petsto a treće dvije tisuće kuna.

-To je mali prigodan dar od grada, možda nije velik u nekom financijskom smislu ali je jedan znak pažnje jer ovaj grad misli na vas i na vašu djecu. Da grad misli na vas i vašu djecu ne očitava se samo kroz ovaj poklon. Vjerujem da se to ogleda i u našem gradu, gradu koji je prijatelj djece, u ovom prekrasnom vrtiću koji je ove godine proslavio pet godina postojanja i koji je popunjen u cijelosti. Vama i vašim najmilijima , obiteljima želim obilje sreće i blagostanja, zajedništva i ljubavi za božićne blagdane – rekla je gradonačelnica Antonija Jozić pozdravljajući najmlađe i njihove roditelje.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment