Još jedna prometna na istom mjestu na identičan način: Semafori i dalje ne rade /FOTO/

Za razliku od jutrošnje prometne nesreće koja se dogodila na raskrižju kod Calimera u kojoj su ozlijeđene dvije osobe u ovoj poslijepodnevnoj nitko nije zatražio liječničku pomoć.

Oko 16 sati došlo na raskrižju ulica Frankopanske i Pavla Radića došlo je sudara dvaju osobnih automobila, VW Pola požeških registarskih oznaka i VW Touran daruvarskih registarskih oznaka.

Prema riječima očevidaca VW Touran se kretao Zrinkom ulicom prema Frankopanskoj. Polo se kretalo Ulicom Pavla Radića i nije se dolaskom na raskrižje zaustavio, već je oduzeo prednost prolaska Touranu. Došlo je do sudara te je od siline udarca VW Polo odbačen na nogostup. Sreća je što u tom trenutku nije bilo pješaka na tom mjestu.

Za pretpostaviti je da vozač VW Pola nije shvatio da semafori ne rade, već da mu treperi žuto svjetlo pa je mislio proći kroz raskrižje zbog čega je i došlo do prometne nesreće.

Policija obavlja očevid, a promet se odvija otežano.

Ovo je treća nesreća u zadnjih 20-ak sati na požeškim semaforima. Naime, semafori još uvijek zbog prolaska specijalnog tereta ne rade, a vozači se očito ne snalaze baš najbolje u prometu bez svjetlosne signalizacije.

Nadajmo se samo da će specijalni teret proći što prije kako bi se izbjegle nove nesreće. A do tada, vozači budite strpljivi i malo više opreza!

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment