Hoće li premijer Plenković na „političkom“ sastanku u Pakracu nekim čelnicima reći gdje im je mjesto te kako da se u buduće ponašaju!!!???

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas će posjetit Pakrac i predsjedati 7. sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem. Kako neslužbeni doznajemo prije službenog dijela posjete premijer Andrej Plenković održat će sastanak s gradonačelnicima i načelnicima općina s područja Požeško-slavonske županije na kojem bi trebao biti i predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić.

Za pretpostaviti je da će na sastanku biti govora o brojnim i nagomilanim problemima koji opterećuju stranku u Požeško-slavonskoj županiji i, htjeli to neki priznati ili ne, narušenim unutarstranačkim međuljudskim odnosima.

U svakom slučaju premijer Plenković bi trebao nekim pojedincima uputiti jasnu i nedvosmislenu poruku kako da se ubuduće ponašaju i da se neke stvari ne mogu tolerirati jer se raznim činjenjima šteti stranci što u konačnici može biti samo loše u budućnosti na predstojećim bilo kojim izborima.

U nekim situacijama kap prelijeva čašu zbog političke klime u Požeško-slavonskoj županiji. Bahatost, neiskrenost, drskost, laži i podmetanja pojedinaca svakim danom sve više izlazi na vidjelo kao i brojni nečasni postupci koje u svakom slučaju stranka ne bi trebala tolerirati. Ne bi trebali pojedini čelnici uzimati sebi za pravo i brojati nečija krvna zrnca, voditi brigu tko s kim pije kavu ili čaj i time pokušavati ulijevati strah i praviti se svemoćnima jer su netko i nešto.

Foto: Jutarnji.hr

 

0 Comment