GRGUREVO U „ZLATNOM LUGU“: Thomas Pandžić ugostio stotine prijatelja i poslovnih partnera /FOTOGALERIJA/

POŽEGA – Obitelj Thomasa Heinza Pandžića, vlasnika izletišta „Zlatni Lug“ i Elektrocentra „Alles“ i ove je godine uz Grgurevo i Dan grada počastio više stotina svojih poslovnih partnera i prijatelja i to na lokaciji uz ribnjak pokraj sela Emovački Lug.

Tu su pripremljene brojne domaće delicije počevši od vlastitih suhomesnatih proizvoda pa do gotovih jela i slastica, a naravno kušala se i domaća kapljica ovdašnjih vinara.

Bilo je tu dosta uglednika iz javnog i društvenog života, te gospodarstvenika i poslovnih partnera iz cijele zemlje, te među njima poznati pjevač slavonskih pjesama Stjepan Jeršek Štef, nekadašnji skenderovački župnik Stjepan Štefanek i mnogi drugi.

Uz DJ Pavku koji je zagrijavao atmosferu među gostima nastupili su tamburši „Rubato“ koji su tu premijerno predstavili video-spot za svoju novu pjesmu „Podrum mali“ snimljen  uglavnom u objektima i na lokacijama „Zlatnog Luga“, te požeški tamburaški sastav „Bisernica“ tako da je druženje i veselje potrajalo do kasnih noćnih sati.

/Foto: D. Mirković/