Gotov spot pobjednika „Zlatnog glasa zlatne doline“, nastupaju u Požegi i predstavljaju ga

POŽEGA/KAPTOL / PLETERNICA – Za pjesmu „Noćas ti dolazim u snove“ koja je pobijedila na Tamburaškom festivalu „Zlatni glas zlatne doline“ početkom svibnja u Kaptolu, a u izvođenju tamburaškog sastav Lajbeki iz velikogoričkog kraja dobila je svoj video uradak.

Kako smo pisali sniman je na lokacijama ostataka Starog grada Castrum u Kaptolu, te Etno kući Bello u Pleternici. Spot će biti svečano predstavljen u nedjelju 2. rujna u Požegi u sklopu „Aurea festa“, odnosno „Zlatnih žica Slavonije“ gdje će Lajbeki nastupiti sa istom pjesmom kao najbolji sa kaptolačkog festivala. Veliku odgovornost za scenarij, snimanje i montažu video spota na sebe je preuzeo Pleterničanin Domagoj Katić koji se svesrdno zauzeo da taj uradak bude što kvalitetniji. 

Tekst za ovu pjesmu napisala je poznate pjesnikinje Đurđe Habel iz Zagreba, glazbu Matija Kos, član Lajbeka dok je aranžman djelo Krunoslava Dražića.

Odlukom stručnog suda ta je pjesma pobijedila na „Zlatnom glasu zlatne doline 2018.“ plasiravši se na požeški festival, a nagrada izvođačima je bila i besplatno snimanje video spota.

Video spot će ovih dana biti upućen našim televizijskim stanicama radi emitiranja u njihovim programima.

Foto: Arhiva, pozega.eu

 

0 Comment