Druženje i radna akcija na Požeškoj gori okupili dvadesetak lovaca i njihovih prijatelja /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Okupljanje skupine lovaca Lovačke udruge „Sveti Hubert“ iz Požege na njihovom zemljištu uz županijsku cestu Požega-Nova Kapela između Crkvenih i  Gradskih Vrhovaca nastavljeno je ovih dana kada su imali radnu akciju i zajedničko druženje.

Na toj lokaciji odnosno predjelu Požeške gore okupilo ih se dvadesetak, a toga dana pokosili su navedeno zemljište koje pripremaju za upucavanje lovačkog naoružanja.

Nakon toga nastavljeno je druženje. Za tu prigodu njihov poznanik iz djetinjstva Slobodan Stojnović, rodom iz Ratkovice kraj Pleternice, a koji više od pedeset godina živi u Beogradu, počastio ih je pečenim janjetom. Tako su se svi zadržali u kraćem razgovoru podijelivši dogodovštine iz mladosti među kojima je najzanimljivije bilo da je prije više od pola stoljeća jedan od ovih lovaca nosio pisma djevojci koja je kasnije postala Stojnovićeva supruga. Njih dvojicu stoga veže višedesetljetno prijateljstvo.

Ovi lovci izrazili su zadovoljstvo što je zemljišnu parcelu odmah do njihove gdje se okupljaju kupio jedan požeški poduzetnik s kojim će surađivati, a on ima planove za gradnju nekih sadržaja na tom prostoru.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88