Donatorska večer džudaša požeškog „Judokana“ okupila sportske prijatelje iz Doboja i Čaglina /FOTOGALERIJA/

Po tradiciji požeški Džudo klub „Judokan“ organizirao je svoju donatorsku večer, a u dvorani „GF“ u Novoj Lipi uz više od stotinu posjetitelja nazočili su zamjenik gradonačelnika Požege Mario Pilon, tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović, te sportski prijatelji džudo klubova „Ozren“ iz Doboja (Bosna i Hercegovina) i „Jigoro“ iz Čaglina“, kao i nogometaši ovdašnje NK „Lipa“.

-Naša djeca bila su danas na turniru u Velikoj Gorici gdje su osvojili najbolja mjesta, a zbog njih organiziramo ovu priredbu kako bi prikupili sredstva za treniranje, nastupe i putovanja – kazala je pozdravljajući nazočne Irenka Milobara, predsjednica „Judokana“. Zahvalila je radu Požegi na dosadašnjem razumijevanju i potpori u radu.

-Želimo natjecateljima puno medalja oko vrata jer na taj način najbolje predstavljaju svoj grad – istakao je u pozdravnoj riječi u ime gradonačelnika Požege njegov zamjenik Mario Pilon.

Tijekom priredbe organizirana je tombola sa nizom vrijednih nagrada.

Kroz cjelovečernji program nastupio je orkestar harmonikaša Željka Ivanovića u kojemu su uz njega bili Damir Suton(gitara), Milenko Tedorović Tedo(bas gitara) i Miro Košijar(bubnjevi), tako da je bilo mnogo dobrih pjesama, raspoloženja i plesa do sitnih noćnih sati.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment