Dežurne službe na području grada Pleternice u Silvestarskoj noći posjetila gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić /FOTO/

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik posjetili su dežurne službe i njene djelatnike u Silvestarskoj noći na području grada Pleternice. U toj prigodi posjetili su Policijsku postaju Pleternica gdje su ih dežurni policajci upoznali s trenutnim aktivnostima naglašavajući kako je trenutno bez nekakvih poteškoća ili neželjenih situacija . Gradonačelnica Jozić i njen zamjenik Katić uputili su policijskim službenicima čestitku za Novu godinu iste upućujući i svim drugim djelatnicima koji će biti na dužnosti u Silvestarskoj noći.

Fabijan Barišić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije

Nakon posjete Policijskoj posjeti posjeta je uslijedila i TIM-u 2 Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije. Uz dežurne medicinske tehničare gradonačelnicu i njenog zamjenika dočekao je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije Fabijan Barišić koji je istakao kako je TIM-2 koji djeluje u Pleternici imao u 2018. godini nešto više od 956 intervencija te da taj TIM pokriva područje grada Pleternice i Kutjeva i općine Čaglin. Barišić je naglasio kako su uspostavom TIM-a 2 u Pleternici rasterećena u jednom dijelu ekipe koje su stacionirane u Požegi. Sve pohvale na njihovom radu izrekla je gradonačelnica Jozić i poželjela im svako dobro u Novoj godini. Ravnatelj Barišić je napomenuo kako je TIM 2 u Pleternici dobio i novo vozilo kojim se pruža još kvalitetnija medicinska usluga.

Bila je prigoda posjetiti i dežurne vatrogasce gdje koji su gradonačelnicu Jozić i njenog zamjenika Katića vatrogasci upoznali upoznali s aktualnim djelatnostima te poželjeli da 2019. godina ne bude niti malo gora od 2018. godine koja i nije bila za njih previše kritična.

Foto: D. Krstanović 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment