„BISTRO LEDIĆ“: Obilje gotovih jela i dostava hrane po popularnim cijenama u novom ugostiteljskom objektu /FOTOGALERIJA/

POŽEGA – Poznati požeški ugostitelj Anđelko Ledić,predsjednik Udruge kuhara Požeško-slavonske županije , a široj javnosti poznat po dugogodišnjoj TV emisiji „Anđeoska kuhinja“ emitiranoj na desetak televizija, zajedno sa suprugom Radom, otvorio je u Njemačkoj ulici broj 11 ugostiteljski objekt Bistro „Ledić“. Objekt je lijepo i ukusno uređen i opremljen, ima dosta sjedećih mjesta, te niz drugih sadržaja, a  radi u sastavu tvrtke „Good food“.

-Ponudit ćemo novi način poslovanja tako da će gosti ujutro uz čaj ili kavu imati burek što će zajedno stajati 10 kuna, za doručak kuhano jelo, kao i topli štednjak sa većim izborom jela, a ručak od 35 kuna dat ćemo po širem izboru i principom „jedi koliko možeš“ što znači bez ograničenja količine – kaže A. Ledić.

I nadalje nastavljaju cateringom koji je moguć na različitim lokacijama kao što su doček i ispraćaj svatova, razne obiteljske svečanosti kao što su rođendani uključujući i dječje,zaruke,pričesti,krizme itd.

-Uz redovna jela u ponudi su specijaliteti sa ražnja i ispod peke, a kvalitetno i obrazovano osoblje posebno daje svoj pečat ovom objektu, kojega bi uskoro proširili još jednim zatvorenim prostorom većeg kapaciteta – dodaju Ledići.

Objekt ima dvije dvorane: jednu sa 30 sjedećih mjesta za objedovanje, te manju sa dvadesetak mjesta za poslovne sastanke gdje je instalirana potrebna oprema (projektor, kompjuter id.), a tu su i prostori na terasama, kao i onaj za igru mališana gdje je tobogan! Tu je i vinski podrum sa najboljim vinima ovog kraja.

-Catering je moguć cijeli dan i noć ovisno o narudžbi, a objekt Bistro „Ledić“ će raditi svakoga dana od 7 do 16 sati, dok će nakon toga vremena raditi uz prethodnu najavu, te je moguć najam prostora – nastavlja Anđelko Ledić i dodaje da je i nadalje cijelog dana u upotrebi mobitel 099-411-4119 na kojega se mogu dobiti sve informacije.  

Prilikom otvaranja objekta okupili su se brojni obiteljski znanci i prijatelji, te poslovni ljudi grada i okoline, a nastupio je ženski tamburaški sastav „Bećaruše“ iz Grabarja.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment