3. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR U GRADCU: Šedi u čast stigli njegovi suborci s dvije ekipe/FOTO/

IZASLANSTVO BRIGADE KOJOJ JE PRIPADAO I NK „SLAVENA“ POLOŽILO VIJENCE NA ŠEDIN GROB U SESVETAMA

GRADAC/SESVETE  – Po treći puta Nogometni klub „Slaven“ iz Gradca organizirao je svoj tradicionalni  Memorijalni turnir „Tomislav Šedevi Šedo“ u malom nogometu. Njihov sumještanin Šedo je bio pripadnik Hrvatske vojske, točnije Gardijske oklopno-mehanizirane brigade,  a tragično je stradao u prometu nakon završetka rata.

Izaslanstva postrojbe kojoj je Šedevi pripadao, te NK „Slavena“ položila su vijence na njegov grob na seoskom groblju u Sesvetama,a zatim su posjetili njegovu obitelj zadržavši se na zajedničkom ručku.

-Tomislav je bio dobri duh naše postrojbe, svi ga se s radošću i poštovanjem sjećamo, a hvala čelništvu NK „Slavena“ što na ovako lijep i dostojanstven način čuvaju uspomenu na njega – kazao je prilikom početka turnira osječki satnik  Stjepan Vidić, predstavnik Gardijske oklopne-mehanizirane brigade sa sjedištem u Vinkovcima.

Oni su na turnir doveli čak dvije svoje ekipe koje su sa još petnaestak ovdašnjih momčadi nastupile na turniru.

-Mi gajimo ovu tradiciju, a tako ćemo nastaviti i nadalje jer nas je Šedo zadužio- istakao je Goran Pavlović, predsjednik NK „Slaven“, te je proglasio turnir otvorenim.

Prije početka prvog susreta sudionici i brojni posjetitelji odali su minutom šutnje počast Šedeviju i poginulim braniteljima. Utakmice turnira potrajalo su do kasnih noćnih sati.

Foto: Jelenko Topić

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment